Första snön, fredagsstädning och en hjälte

I dag snöade det när jag cyklade till jobbet. Det var små, små flingor som smälte snabbt, men ändå den första snön. Jag myste i vinterjacka, tjocka fårskinnsvantar och pannband under hjälmen. De senaste dagarna har det varit råkallt och jag har frusit både inne och ute, men i dag kändes det som jag börjat vänja mig. Lite. Det känns fortfarande kallt, men jag känner förhoppning om att jag kommer att stå ut med den här vintern också.

Det har varit en jobbdag, ungefär som andra jobbdagar, med diverse jobb både hemma och på kontoret i stan. Jag vet inte vad det är med mig och fredagar, men jag får ofta lust att göra fint på fredagar. I dag fick jag för mig att städa på kontoret. Jag plockade ur lådor, testade pennor och gummiband, sorterade tidningar och slängde en del gammalt och trasigt. Resultatet blev lite bättre ordning, och det är jag nöjd med.

När jag kom hem hade Thomas bakat bröd och pizza. När jag ätit mig mätt tänkte jag jobba lite till, men kom då på att jag glömt mitt usb-minne (med några filer som jag behövde) på jobbet. ”Jag kan hämta det” sa Thomas då. Nu sitter jag här i min soffa och ska jobba en liten stund. Min hjälte kom hem med minnet precis innan det blev mörkt ute.

Annonser

2 reaktioner till “Första snön, fredagsstädning och en hjälte”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s