Om mig

Hej och välkommen hit!

Jag heter Kristin E Karlsson och jag föddes en torsdag – i juni – 1983. Jag växte upp i ett litet samhälle i Småland. Där bodde jag fram till våren 2009, då jag tog säng och cykel med mig till Dalarna.

Om dagarna jobbar jag i mitt lilla företag. Det innebär bland annat att jag skriver texter, ändrar texter, illustrerar, korrekturläser, gör original, som skickas till tryckerier, skickar fakturor och gör en massa annat administrativt. Men jag jobbar inte jämt – bara när jag vill. Det är det som är så bra med att vara sin egen chef.

Den 24 januari 2014 stoppade jag in ett E mellan för- och efternamn. Det var dagen jag gifte mig med min Thomas i Paris. Vi bor tillsammans i Mora, i en enrumslägenhet med utsikt över Siljan. När jag inte är inomhus trivs jag utmärkt bra i glesa tallskogar med mjuk mossa och blåbärsris, eller högt upp på berg där man har fin utsikt. Jag tar gärna med mig cykeln, eller skidorna, på en tur. Men smidigast är ändå att snöra på sig löpskorna – det fungerar året runt.

Det bästa jag vet är sommaren, eller våren, för då har man ju sommaren kvar – jag tycker om att spara det bästa till sist. När jag köper kulglass väljer jag alltid den godaste smaken först, så den hamnar längst ner i struten.

Annars är jag en ganska kreativ person, som gillar att fixa och lösa problem. Jag är nyfiken, måttligt påhittig och tycker om att göra saker på mitt sätt. Även om jag tycker om att ordna och strukturera, är jag väldigt hattig. Jag gör oftast flera saker samtidigt; springer hit och dit och fixar det ena efter det andra. Medan jag gör en sak tänker jag på en massa annat, som jag ska göra sedan. Jag tycker om variation och är urdålig på att följa recept. Dessutom är jag en – förmodligen – obotlig tidsoptimist.

Min blogg handlar om lite av varje; vad jag gör om dagarna och vad jag planerar för framtiden. Jag hoppas att du gillar det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s